Glas plaatsen & accessoires

Glas plaatsen en glaswerken

Onze leverancier voor glas plaatsen biedt alle oplossingen voor de toekomst voor zowel 2-voudig isolatieglas (HR+, K1.1, HR++, K1.0) als 3-voudig isolatieglas (K0.6). Het glas dat we plaatsen kan optioneel nog worden afgewerkt met isolerende Warm Edge afstandshouders.


Glas plaatsen
 

Rolluiken

Voor zowel inbouw rolluiken en voorzetrolluiken in PVC of aluminium, werken wij samen met Wilms uit Meerhout. Daardoor hebben wij een ruim assortiment aan rolluiken die uw comfort kunnen verhogen.


Rolluiken
 

Screens

Voor screens werken we samen met Wilms en Renson. Door alle nieuwe isolatiemogelijkheden kampen meer en meer huizen met oververhitting in de zomer. Met screens kan u dit makkelijk vermijden.


screens
 

Ventilatie

Ook voor ventilatie werken wij samen met Wilms en Renson. Een goede ventilatie van uw woning is van heel groot belang voor uw gezondheid. Door ventilatie vermijdt u allergieën, onaangename geurtjes of andere gezondheidsklachten.


ventilatie
 

Beslag

Voor beslag werken wij samen met Reynaers. Zij hebbben verschillende mogelijkheden beslag, scharnieren, krukken beschikbaar in hun gamma.


Beslag
 

Vliegenramen- en deuren

Ook voor vliegenramen- en deuren werken wij samen met Reynaers. Bij Reynaers worden uw profielen op maat gemaakt en in dezelfde kleur als uw schrijnwerk.


Vraag hier je vrijblijvende offerte

offerte